Deja nu mai este niciun secret pentru nimeni că industria de corporate wellness are capacitatea de a rezolva multe dintre provocările cu care se confruntă companiile în prezent, de la pierderi de productivitate, la turnover ridicat și absenteism crescut.

Este firesc, așadar, ca tot mai multe organizații să se gândească la implementarea de programe de wellness, cu obiective foarte clar stabilite și un plan de acțiune. Sigur că activități de wellness s-au organizat în trecut în mare parte dintre corporațiile din România, însă ele nu au fost integrate în programe congruente și nici comunicate într-o asemenea manieră.

Cât de ușor este, totuși, să implementezi un program de corporate wellness?

Am observat adesea că se creează o confuzie. Sau mai degrabă o asociere nerealistă. Pentru că, în sine, conceptul de corporate wellness se traduce prin sănătate și fericire la locul de muncă, ideea inițială este ca el trebuie să meargă lejer, de la sine, fară procesele și procedurile specifice unei organizații.

În realitate, însă, și corporate wellness-ul respectă un set de reguli, dezvoltat de-a lungul anilor pentru a identifica nevoi, stimula participarea, crește implicarea, schimba comportamente și, în final, măsura rezultate.

Cursul de certificare pentru Corporate Wellness Specialist pune le dispoziția profesioniștilor din organizații know-how-ul necesar implementării de la cap la coadă a unui program de corporate wellness, în orice companie din lume. Se învață, pas cu pas, etapele de design, planificare, aplicare și evaluare.

Devenind Specialist în Corporate Wellness, obțineți un avantaj competitiv în industrie și demonstrați angajatorilor şi colegilor că:

  • Dețineți cunoştinţele și abilitățile necesare pentru implementarea cu succes şi gestionarea unui program de wellness
  • Întelegeți diferitele tipuri de programe de wellness şi știți să-l alegeți și să-l adaptați pe cel care răspunde cerinţelor specifice ale culturii corporatiste
  • Stăpâniți cele mai bune practici în programele de wellness
  • Știți cum să comunicați în mod eficient un program de wellness
  • Aveți la îndemână metode inovative de motivare și recompensare a angajaților
  • Dispuneți de cunoștințele şi abilităţile necesare pentru crearea unui mediu de lucru productiv, atractiv pentru angajații curenți sau viitori
  • Știți cum să calculați ROI pentru un program de wellness
  • Sunteţi informați cu privire la cele mai noi tendințe și cercetări în materie de corporate wellness, prin afilierea la Asociația Română de Corporate Wellness

Certificarea este oferită de Corporate Health&Wellness Association din Statele Unite și este recunoscută internațional. Pentru mai multe informații despre certificare, completați formularul de AICI.  Puteți opta și pentru o sesiune gratuită de consultanță de wellness pentru compania pe care o reprezentați.